La Crema Monterey Chardonnay

Rijp fruit exotisch fruit fris vanille eikenhout wit | Amerika | Californië

Lekker bij: Aperitief, Romige kazen, Vis, Wit vlees

€ 26,99 € 22,99 per stuk

La Crema Chardonnay heeft een mooi samenspel van levendige citrus en subtiele tonen van toast, eikenhout en een klein beetje butterscotch. De smaak is rond met aroma's van noten, boter, gele appel en sinaasappel. De zuren zijn mooi in balans. De afdronk is lang, vol en verfrissend.

Serveer deze wijn als een heerlijke luxe aperitiefwijn, maar deze wijn smaakt ook uitstekend bij rijke visgerechten, wit vlees en romige kazen.

Traditionele vinificatie. 95% van het sap heeft 6 maanden gerijpt in 100% Franse eikenhouten vaten, waarvan 22% nieuw. 5% van het sap heeft fermentatie ondergaan in roestvrijstalen vaten.

De Sonoma Coast wijngaarden beginnen bij de grens van Mendocino County en strekken zich uit langs de westelijke kustlijn van Sonoma County door de uitloop van de Russian River Valley. Ze lopen verder door richting de Los Carneros regio bij de zuidelijke Sonoma / Napa grens. Net als in de Bourgogne bieden de wijngaarden een onwaarschijnlijk lang, koel en stabiel druivenseizoen waar de Chardonnay prachtig aromatisch is en tonen van citrus bevat.

Dit artikel komt van wijnhuis Jackson Family Wines - USA