De tijd vliegt. We zitten al weer in november. Heb jij al gekeken naar een mooi geschenk voor medewerkers en relaties? Ook dit jaar hebben we weer een prachtige selectie van allerlei geschenken. Wacht alleen niet te lang, want nu is alles nog mogelijk en leverbaar! Het is toch fijn om ruim op tijd een passend eindejaarsgeschenk of kerstpakket te hebben gekozen, dan is dat maar geregeld.  

In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier een geschenk of kerstpakket voor onze klanten verzorgd. Ook dit jaar zijn we je graag van dienst!. De mogelijkheden zijn weer eindeloos, denk aan bijvoorbeeld:

-          Een geheel zelf samengesteld kerstpakket of geschenk binnen jouw budget en smaak

-          Bedrukken en graveren van je persoonlijke keus

-          Verzending in binnen- en buitenland

-          Unieke wijnen, ook biologisch

-          Heerlijke drank en spijs combinaties

-          Cadeaubonnen voor zowel de winkel als de webshop 

In de winkel staat weer een groot aantal pakketten klaar. Is hiet helemaal jouw smaak of heb je zelf een leuk idee? We denken graag met je mee. Mocht je een passende offerte willen ontvangen, leuke voorbeeldgeschenken zien of vragen hebben, dan vernemen we dat uiteraard graag!

Klik hier om alvast online een selectie van onze geschenken bekijken (deze wordt de komende weken nog flink uitgebreid!) en klik hier voor een selectie van onze kerstpakketten en overige geschenken

Hieronder een kleine selectie uit ons grote aanbod van geschenken en pakketten.