Kendall Jackson Vintner's Reserve Zinfandel

Vol rijk zacht kruidig rood | Amerika | Californië

Lekker bij: Kaas, Kalkoen, Rood vlees, Wild

€ 18,99 per fles
€ 113,94 per doos
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Zinfandel is een rustieke wijn met aroma’s van pruim, aardbeien en braambes. De wijn heeft stevige tannines met accenten van ceder en kruiden, die de wijn naar een prachtige afdronk brengen, die lang aanhoudt.

Deze Zinfandel smaakt heerlijk bij rood vlees, wildgerechten en stevige kaassoorten.

Hij is samengesteld uit 97% Zinfandel druiven, die voor een klein deel worden aangevuld met Pinot Meunier, Petite Syrah en Syrah. De wijn wordt modern gevinifieerd, met zes maanden houtlagering op Frans en Amerikaanse eiken.

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Zinfandel wordt op de markt gebracht door Jackson Family Wines in Californië. Hun wijngaarden voor deze Zinfandel liggen in verschillende County’s, te weten Sonoma County, Napa County, Mendocino County, Santa Barbara County en Lake County. Kendall-Jackson produceert reeds meer dan 2 decennia lang de meest verfijnde wijnen in Californië. Het klimaat en de grondsoorten worden per wijngaard nauwkeurig door hun bestudeerd. Kendall-Jackson kent een wereldwijde reputatie. Hun Vintner’s Reserve serie is toonaangevend op de Amerikaanse wijnmarkt.

Dit artikel komt van wijnhuis Jackson Family Wines - USA