Kendall-Jackson Vintner's Reserve Chardonnay

Vol rijk zacht fris intens romig eikenhout wit | Amerika | Californië

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Vis, Wit vlees

€ 18,99 per fles
€ 113,94 per doos
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay is een volle en rijke, maar tegelijkertijd, een knapperige, frisse elegante witte wijn met aroma's van tropisch fruit, als mango en ananas gecombineerd met aroma's van perzik, appel en peer. De wijn heeft een mooie balans met wat vanille en licht geroosterde kenmerken in de afdronk. De wijn wordt modern gevinifieerd, waarbij een deel van de druiven wordt gegist in Franse eikenhouten vaten.

De Kendall-Jackson Chardonnay smaakt heerlijk als een luxe aperitiefwijn, maar ook uitstekend bij rijke visgerechten, wit vlees en romige kazen.

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Chardonnay wordt op de markt gebracht door Jackson Family Wines in Californië. Hun wijngaarden voor deze Chardonnay liggen in drie County's, te weten Monterey County, Santa Barbara County en Mendocino County. Kendall-Jackson produceert reeds meer dan 2 decennia lang de meest verfijnde wijnen in Californië. Het klimaat en de grondsoorten worden per wijngaard nauwkeurig door hun bestudeerd.

Kendall- Jackson kent een wereldwijde reputatie. Hun Vintner's Reserve serie is toonaangevend op de Amerikaanse wijnmarkt. Deze Chardonnay is de meest gedronken Chardonnay in de Verenigde Staten in zijn prijssegment en wordt door veel toonaangevende wijnjournalisten geroemd.

Dit artikel komt van wijnhuis Jackson Family Wines - USA