Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Chardonnay

Vol rijk zacht fris intens romig eikenhout | Amerika | Californië

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Vis, Wit vlees

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay is een volle en rijke, maar tegelijkertijd, een knapperige, frisse elegante witte wijn met aroma's van tropisch fruit, als mango en ananas gecombineerd met aroma's van perzik, appel en peer. De wijn heeft een mooie balans met wat vanille en licht geroosterde kenmerken in de afdronk. De wijn wordt modern gevinifieerd, waarbij een deel van de druiven wordt gegist in Franse eikenhouten vaten.

De Kendall-Jackson Chardonnay smaakt heerlijk als een luxe aperitiefwijn, maar ook uitstekend bij rijke visgerechten, wit vlees en romige kazen.

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Chardonnay wordt op de markt gebracht door Jackson Family Wines in Californië. Hun wijngaarden voor deze Chardonnay liggen in drie County's, te weten Monterey County, Santa Barbara County en Mendocino County. Kendall-Jackson produceert reeds meer dan 2 decennia lang de meest verfijnde wijnen in Californië. Het klimaat en de grondsoorten worden per wijngaard nauwkeurig door hun bestudeerd.

Kendall- Jackson kent een wereldwijde reputatie. Hun Vintner's Reserve serie is toonaangevend op de Amerikaanse wijnmarkt. Deze Chardonnay is de meest gedronken Chardonnay in de Verenigde Staten in zijn prijssegment en wordt door veel toonaangevende wijnjournalisten geroemd.

€ 19,99 per fles
€ 119,94 per doos

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/kendall-jackson-vintners-reserve-chardonnay