Kendall Jackson Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon

Vol krachtig zacht vanille rood | Amerika | Californië

Lekker bij: Lam, Rood vlees, Wild

€ 27,99 per fles
€ 167,94 per doos
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon is een sappige, kruidige rode wijn met aroma’s van zwarte kers, bramen, bessen en cassis. De smaak is intens en rond met mooie gestructureerde tannines. In de lange afdronk herkent men ceder en vanille.

Deze Cabernet Sauvignon smaakt uitstekend bij (gegrild) rood vlees, lamsvlees en wildgerechten of stevige kaassoorten.

De wijn wordt voor 95,5% gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven, aangevuld met wat Cabernet Franc en Merlot. Er wordt modern, artisanaal, gevinifieerd met 15 maanden houtlagering op Frans en Amerikaanse eiken.

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon wordt op de markt gebracht door Jackson Family Wines in Californië. De wijngaarden voor hun Cabernet Sauvignon liggen in drie verschillende County’s, te weten Sonoma County, Napa County en Mendocino County.

Kendall-Jackson produceert reeds meer dan 2 decennia lang de meest verfijnde wijnen in Californië. Het klimaat en de grondsoorten worden per wijngaard nauwkeurig door hun bestudeerd. Kendall-Jackson kent een wereldwijde reputatie. Hun Vintner’s Reserve serie is toonaangevend op de Amerikaanse wijnmarkt.

Dit artikel komt van wijnhuis Jackson Family Wines - USA