Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Grand Chemin Cuvée Velours Pays d'Oc IGP

Peper zacht intens | Frankrijk | Languedoc

Lekker bij: Kaas, Rood vlees, Stoofpot

Grand Chemin Cuvée Velours Pays d'Oc IGP is een donkerrode wijn. 'Fluweel' is de rode draad in deze wijn. Hij is namelijk fluweelzacht. Naast de fluweelzachte geuren, heeft de wijn ook een fluweelzachte smaak. Tonen van donker fruit, zwarte peper en jam van rood fruit komen al snel naar voren. De wijn is erg smaakvol en intens. Serveer deze wijn bij rood vlees, gegrild vlees, stamppot, stoofpotjes en uiteraard bij een mooi kaasplankje.

Grand Chemin Cuvée Velours is vernoemd naar 'Chemins'. Dit zijn de paden tussen de wijnranken. Deze paden bewandelt de wijnboer om de wijngaarden te inspecteren. Hij proeft de druiven om zo achter de optimale rijpheid te komen. De wijngaarden waar deze wijn vandaan komen, hebben een perfecte locatie. Ze liggen bij ‘Golfe du Lion’. Dit is een zeebaai, dichtbij de Middellandse Zee. Het klimaat dat hier heerst, heeft een positieve invloed op de wijngaarden.

€ 9,99 per fles
€ 53,94 per doos
(€ 8,99 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/grand-chemin-cuvee-velours-pays-doc-igp