Graham's Six Grapes Port

Vol rijk zoet intens fruitig | Portugal | Douro

Lekker bij: Aperitief, Blauwe kazen, Chocolade, Desserts, Noten, Romige kazen

€ 19,99 per fles
€ 119,94 per doos
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Grahams Six Grapes port heeft veel van het karakter van Vintage Port maar heeft geen depot omdat het bezinksel in het fust achterblijft bij het bottelen. De wijn wordt niet direct na de vinificatie gebotteld. De ontwikkeling heeft dus volledig op fust plaatsgevonden.

Tamelijk donker port met een zeer stevige “body”. Fruitig, robuust en super van kwaliteit.

Een prachtige aperitiefport, maar het best komt deze port tot zijn recht bij een keur aan stevige, uitgesproken kaassoorten (Stilton). In tegenstelling tot Vintage port behoeft deze port niet direct na opening geconsumeerd te worden. Wel adviseren wij u de Six Grapes binnen een maand na opening te consumeren en zodoende optimaal van de kwaliteit te genieten!

Van het huis Graham’s kan zonder overdrijven worden beweerd, dat ze tot de allerbeste portmakers behoren. Port gemaakt van de beste druiven, rijpen op authentieke eikenhouten vaten en worden met zorg begeleid door ervaren en gedreven specialisten. W&J Graham’s blinkt uit in het maken van de mooiste Vintage port en oude gerijpte Tawny port, maar zij leggen er ook eer in om van hun port voor alledag een topproduct te maken. Proef en ervaar het verschil. grahams graham's

Dit artikel komt van wijnhuis Graham's Port - Portugal