Grahams 30 Year Old Tawny Port in geschenkkoker

Vol rijk zoet fruitig vanille eikenhout | Portugal | Douro

Lekker bij: Aperitief, Blauwe kazen, Chocolade, Desserts, Noten, Oude kaas

€ 114,99 per stuk

Grahams 30 Year Old Tawny Port is één van de meest onderscheidende ports van het huis Grahams’. De jarenlange ervaring in het blenden van deze oude tawnies leiden tot een prachtige, zeer zachte oude port, die toch nog een jeugdig karakter heeft. Complex met veel tonen van o.a. zuidvruchten.

Een 30 jaar oude port is een blend van diverse oudere jaren, die, mits met zorg geblend de impressie geven van een 30 jaar oude port. Door langduring lageren op eikenhout verandert de kleur van diep, donker rood naar roodbruin/oranje.

Druivensoorten: Touriga, Francesa, Touriga Nacional, Tinta Barroca en Tinta Roriz en Tinto Cão.

Oude tawnies worden, na botteling niet beter. Anders dan een vintageport is deze port niet geschikt om lang te bewaren. Wij adviseren u de port binnen twee jaar na aankoop te consumeren. Na opening is de port nog 3 à 4 weken houdbaar, mits goed afgesloten en koel bewaard.

Van het huis Graham’s kan zonder overdrijven worden beweerd, dat ze tot de allerbeste portmakers behoren. Port gemaakt van de beste druiven, rijpen op authentieke eikenhouten vaten en worden met zorg begeleid door ervaren en gedreven specialisten. W&J Graham’s blinkt uit in het maken van de mooiste Vintage port en oude gerijpte Tawny port, maar zij leggen er ook eer in om van hun port voor alledag een topproduct te maken. Proef en ervaar het verschil.

Dit artikel komt van wijnhuis Graham's Port - Portugal