Graham's 20 Years Old Tawny Port 4,5 ltr in kist

Portugal | Douro

€ 348,99 per stuk

Grahams 20 Year Old Tawny Port heeft een amber bruinige kleur en bezit in de neus aroma's van walnoten en amandelen. In de mond heerlijk zacht en zeer vol met nuances van rozijntjes en caramel. De afdronk is zeer lang en echt heerlijk, je blijft er van snoepen!

Serveer deze geweldige 20 Years Old Port na de maaltijd bij zachte kazen, crème brulée en noten. De combinatie met een amandeltaartje is een ware traktatie!

Een echte Tawny Port is juist in zijn jeugd uitermate sterk en op grond daarvan zegt de vakman dat hij eerst maar eens gedurende lange tijd op houten pipes moet rijpen. Dat is niet precies 10, 20, 30 of zelfs 40 jaar. Maar wel lang en zodanig dat de met zorg samengestelde blend in alles de impressies geeft dat het om een 10, 20, 30 of 40 jaar oude Port gaat. Dat zijn dus taankleurige, prachtig gepolijste, zeer complexeTawny Ports, die als after dinnerwijn, eventueel met een mooie sigaar, heerlijk genoten kunnen worden. Grahams Tawny Ports geven aan elke fijne maaltijd extra cachet en zijn een feest op de late avond.

Van het huis Graham’s kan zonder overdrijven worden beweerd, dat ze tot de allerbeste portmakers behoren. Port gemaakt van de beste druiven, rijpen op authentieke eikenhouten vaten en worden met zorg begeleid door ervaren en gedreven specialisten. W&J Graham’s blinkt uit in het maken van de mooiste Vintage port en oude gerijpte Tawny port, maar zij leggen er ook eer in om van hun port voor alledag een topproduct te maken. Proef en ervaar het verschil. grahams

Dit artikel komt van wijnhuis Graham's Port - Portugal