Grahams 10 Year Old Tawny Port

Vol rijk zoet fruitig kruidig vanille eikenhout | Portugal | Douro

Lekker bij: Aperitief, Chocolade, Desserts, Noten, Oude kaas

€ 27,99 per fles
€ 167,94 per doos
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Grahams 10 Year Old Tawny Port heeft een nog volop levendige amber kleur, de kleur van oudere Tawny Ports verandert van dieprood tot roodbruin en zelfs oranjebruin bij zeer oude Tawnies. Het aroma is complex met sinaasappelschil en noten. De mond vult zich met krachtig rijk fruit en een hint van honing. De afdronk kan als elegant en lang worden omschreven.

Een goede begeleider van chocolade desserts of een hoogtepunt tijdens het digestief uurtje. Ons advies: oude Tawny Ports worden na het bottelen niet beter. Open de fles dan ook binnen een jaar na aankoop en consumeer hem binnen een maand om maximaal van dit prachtige product te genieten.

Van het huis Graham’s kan zonder overdrijven worden beweerd, dat ze tot de allerbeste portmakers behoren. Port gemaakt van de beste druiven, rijpen op authentieke eikenhouten vaten en worden met zorg begeleid door ervaren en gedreven specialisten. W&J Graham’s blinkt uit in het maken van de mooiste Vintage port en oude gerijpte Tawny port, maar zij leggen er ook eer in om van hun port voor alledag een topproduct te maken. Proef en ervaar het verschil.

Dit artikel komt van wijnhuis Graham's Port - Portugal