Foodtruck Shiraz

Rood | Australië |

€ 9,99 per fles
€ 53,94 per doos
(€ 8,99 per fles)

Foodtruck Shiraz heeft een levendig rood paarse kleur. Een neus die zich ontwikkelt met zwarte bessen, rode pruimen en chocolade met een hint van eik. Het weelderige palet is uitnodigend met donkere pruim en zwarte bes gecombineerd met gedroogde kruiden, kruidnagel en een subtiele hint van eik. De fijne, hartige tannines geven definitie aan de indrukwekkend lange finish. Deze krachtige maar goed gebalanceerde wijn is zeer toegankelijk maar zal zich zeker nog ontwikkelen gedurende maximaal 10 jaar in de kelder.

Serveer deze wijn bij Wagyu burger, spare ribs en gegrild vlees.

Food Truck Wines zijn gecreëerd door Nicholas Crampton en Jim Zerella. De wijnen zijn van hoge kwaliteit en zeer goed te combineren met de Australische keuken en levensstijl.

De druiven komen van speciaal geselecteerde wijngaarden met oude ranken het Seaview district en van droge wijngaarden met een lage opbrengst in Lower Murray en Fleurieu Peninsula.
Het oogstjaar was overweldigend. Uitstekende, gebalanceerde en consistente condities hebben gezorgd voor fruit met een intense smaak, briljante balans en uitstekende frisheid.