Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Finca Montote Rioja Crianza Sauvignon Blanc

Exotisch fruit fris vanille eikenhout | Spanje | Rioja

Lekker bij: Aziatische gerechten, Gevogelte, Schaal- en schelpdieren, Wit vlees

Finca Montote Rioja Crianza Sauvignon Blanc heeft een heldere bleekgele kleur met groene hints. Zeer expressieve wijn in de neus, met tonen van tropisch fruit (ananas en mango) en bloemige aroma's van witte rozenblaadjes vermengd met een elegante vanilletoets van het vat. Gemakkelijk toegankelijk in de mond, de wijn heeft een opmerkelijke volheid, romigheid en een zeer gebalanceerde zuurgraad. Goede structuur met smaken van tropisch fruit en een zeer lange en aangename afdronk. 

Serveer deze houtgelagerde Sauvignon Blanc met tropische tonen bij gerechten zoals gegrilde garnalen, Aziatische gerechten, exotische fruitsalades of geroosterde kip met mango salsa. 

Deze 100% houtgelagerde Sauvignon Blanc is afkomstig uit een enkele wijngaard in Rioja Oriental, gelegen op 400 meter boven zeeniveau. De wijngaard heeft een oost-west oriëntatie en de bodem bestaat uit kleigrond. De fermentatie vindt plaats bij gecontroleerde temperaturen tussen 14 en 18 graden Celsius. De wijn rijpt gedurende 6 maanden in gebruikt Frans eiken. 

€ 12,50 per fles
€ 70,50 per doos
(€ 11,75 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/finca-montote-rioja-crianza-sauvignon-blanc