Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Festivo Moscatel de Setubal - Casa Ermelinda Freitas

Verfijnd vol rijk zacht fris zoet | Portugal | Terras do Sado

Lekker bij: Aperitief, Blauwe kazen, Desserts, Exotisch fruit (mango,ananas)

Festivo Moscatel de Setubal is lichtbruin van kleur met intense aroma's en smaken van muscat, rozijnen, abrikozen, gedroogde vijgen, honing, stroop en sinaasappelbloesem. Zacht, rijk, zoet en elegant van smaak met ook wat frisse tonen van thee, nootmuscaat munt en fruit.

Serveer deze wijn tussen de 10 en 18 graden bij desserts, cocktails van vers fruit, allerlei taartjes, cakes met verse vruchten, vruchtencompotes, flensjes met vanillesaus en blauwschimmelkaas.

De beroemdste wijn uit de regio Penisula de Setubal, is de Moscatel. Dit is de enige wijnregio in Portugal waar wijnproducenten de verplichting hebben om de wijn minimaal achttien maanden in houten vaten te laten rijpen. Echter, deze Dom Campos Moscatel is maar liefst vijf jaar in houten vaten gerijpt. Dit geeft deze zoete dessertwijn nog meer elegantie en finesse. De wijn dient altijd licht gekoeld te worden geserveerd.

Het merk Festivo is een project van Ansari Wines en Casa Ermelinda Freitas, samen hebben ze nauw gewerkt aan de blend/monocepage en het label van deze serie. Met de filosofie van een zeer gewenste en mooie toevoeging aan het exclusieve assortiment. 

€ 10,29 per fles
€ 56,94 per doos
(€ 9,49 per fles)
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/festivo-moscatel-de-setubal-casa-ermelinda-freitas