Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! Doos (6) samenstellen
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen

Festivo Cabernet Sauvignon - Casa Ermelinda Freitas

Specerijen rijp fruit vol zacht vanille eikenhout | Portugal | Setubal

Lekker bij: Grillades, Kaas, Pasta, Rood vlees, Wit vlees

Festivo Cabernet Sauvignon heeft in geur en smaak fruittonen van pruimen, kersen, aangevuld met nuances van laurier, houttonen en vanille. De tannine is rijp en zacht.

Serveer deze wijn bij kaas, gegrild vlees en pasta met tomaten saus (Lasagne).

De wijnstokken van deze wijn zijn 30 jaar oud, afkomstig van een wijngaard met een continentaal klimaat en zandigerige bodems. Er wordt 8 ton per hectare met de hand geplukt, daarna wordt de wijn vervolgens 6 maanden in Franse eikenvaten gerijpt. Heel anders dan de traditionele Cabernet Sauvignon uit Frankrijk. Deze Festivo Cabernet Sauvignon is voller en rijker vanwege het terroir en de hogere temperaturen in het gebied waar deze wijn vandaan komt.

Het merk Festivo is een project van Ansari Wines en Casa Ermelinda Freitas, samen hebben ze nauw gewerkt aan de blend/monocepage en het label van deze serie. Met de filosofie van een zeer gewenste en mooie toevoeging aan het exclusieve assortiment. 

€ 52,50 per doos

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen