Dune Gris de Gris rosé

Verfijnd exotisch fruit zacht fris rood | Frankrijk | Languedoc

Lekker bij: Aperitief, Aziatische gerechten, Lichte vleesgerechten, Salades, Schaal- en schelpdieren, Wijn voor elke dag / feestje

Vanaf € 7,99 per fles
€ 8,99 € 7,99 per fles
€ 47,94 per doos

Dune Gris de Gris rosé van Cave Sabledoc is een heerlijke lichte rosé, barstensvol smaak en frisheid. Deze rosé heeft een zalmroze kleur en heerlijke aroma's van fruit, als citrus en witte perzik. De smaak is zacht, elegant en verfrissend.

Serveer deze wijn als aperitief, bij gegrilde vis, salades, lichte vleesgerechten, schaal- en schelpdieren en exotische gerechten.

De wijngaarden waar Dune Gris de Gris wordt geproduceerd bevinden zich in het beschermde natuurgebied Camargue in Zuid-Frankrijk, een gebied dat wordt gekenmerkt door zijn unieke flora en fauna. De bodem van Jérôme Castillon's grond is uiterst geschikt voor de productie van deze rosé. De Grenache en Carignan druiven worden op ecologische wijze geteeld, met respect voor het milieu en de natuur. De zorgvuldige aanpak resulteert in een rosé die niet alleen heerlijk is om te drinken, maar ook een verhaal vertelt van harmonie tussen mens en natuur.