Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

De Stefani Naturalmente Orange Pinot Grigio

Italiƫ

De Stefani Naturalmente Orange Pinot Grigio Naturalmente Orange De wijn heeft een sinaasappelschilkleur, met een gekonfijte smaak en een abrikozengeur met tonen van peer en citrusvruchten. In de mond is het een frisse wijn met een lange aromatische afdronk.

Serveer deze wijn bij visgerechten, pasta of wit vlees.

De wijn wordt geproduceerd op het landgoed Le Ronche, gelegen in Fossalta di Piave. "Le Ronche" is de naam van de plaats waar deze Pinot Grigio wijngaard ligt op ongeveer 10 km van de Adriatische zee en op 50 km van de Dolomieten. De bodem is alluviaal, gemaakt van 'caranto', een mix van witte klei en mineralen uit de Dolomieten.

Deze wordt gemaakt van Pinot Grigio druiven. Biologisch en biodynamische principes in de wijngaard, handgeplukte oogst, geen manipulaties in de wijnmakerij. Langdurig contact van de schil met het sap tijdens de spontane wilde vergisting door inheemse gisten. Er vindt geen filtering plaats en de wijn heeft een laag sulfiet gehalte.

€ 14,99 per fles
€ 89,94 per doos
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/de-stefani-naturalmente-orange-pinot-grigio