Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Dagda Tinto Garnacha Tempranillo

Vol rond fruitig | Spanje

Lekker bij: Aperitief, Barbeque, Rood vlees, Wijn voor elke dag / feestje

Dagda Tinto is aangenaam fruitige, volle en rondborstige, maar ook makkelijke en toegankelijke wijn die zeer geschikt is als uw huiswijn voor dagelijks gebruik.

Deze wijn smaakt erg lekker bij rood vlees van de barbecue.

Dagda Tinto is afkomstig uit de Spaanse regio Extremadura. Extremadura ligt in het zuid-westelijke deel van Spanje, vlakbij Portugal. In dit zeer warme stukje Spanje staan de wijnstokken aangeplant op hellingen en bodems die enorm van karakter verschillen door de heersende micro klimaten. Gevolg daarvan is dat de wijnen die er vandaan komen onderling van elkaar verschillen met ieder zijn eigen karakter. Wij ontdekten hier een heerlijk wijntrio in wit, rosé en rood met de veelzeggende en warmbloedige naam 'Dagda'. Ze komen op de markt onder de regionale classificatie Vino de la Tierra Extremadura.

De Dagda Tinto wordt er voor 100% gemaakte van het bekende Spaanse druivenras Tempranillo. De druiven ondergaan een moderne vinificatie.

€ 35,94 per doos
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/dagda-tinto-garnacha-tempranillo