Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Conde Pinel Maccabeo Verdejo Blanco - Prijs op aanvraag

Zacht fris licht fruitig | Spanje | Alicante

Lekker bij: Aperitief, Vis, Wijn voor elke dag / feestje, Wit vlees

Conde Pinel Maccabeo is gemaakt van Viura druiven aangevuld met een goede dosis van de aromatische en populaire Verdejo. De smaak is licht kruidig, lekker fris, maar aangenaam droog, met fruit van appel, citrus en ananas.

Conde Pinel Maccabeo-Verdejo Blanco is heerlijk als aperitief maar heeft ook geen enkele moeite met wit vlees, kruidige gerechten en vis in een romige saus. Ook erg lekker op het terras op een lekkere warme dag.

De wijnen van Conde Pinel vinden hun oorsprong in de wijngaarden in de regio van Allicante. Heerlijk soepele drinkwijnen voor alledag en echte allemansvrienden, die geroemd worden om hun fantastische prijs– kwaliteit verhouding. Lekkere lichtvoetige wijn. Conde Pinel is daar de perfecte wijn voor. Laat maar komen, als we even uitzakken op een zonnig terras. Gemaakt van Viura druiven aangevuld met de aromatische en populaire Verdejo.

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/conde-pinel-maccabeo-verdejo-blanco-prijs-op-aanvraag