Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Cielo Prosecco Frizzante

Zacht fris soepel | Italiƫ | Friuli-Venezia-Giulia

Lekker bij: Aperitief, Lunch, Salades, Wijn voor elke dag / feestje

Cielo Prosecco Frizzante is een verfrissende prosecco met een mooie helder strogele kleur. Een fijne en delicate mousse, met daarnaast veel rijp fruit in de mond. frizzante

Heerlijk als feestelijk aperitief of als begeleider van lichte maaltijden.

De verbondenheid tussen de familie Cielo en de aarde(terra) ontstond in de Chiampo vallei bij Casa Defra, dat wordt omringd door de bescheiden wijngaard van Giovanni Cielo. Het familiebedrijf werd daarna verder ontwikkeld door één van de zonen, Pietro Cielo.

In 1962 werd een nieuwe wijnmakerij gecreëerd in het huidige pand. Zo kon de nationale wijnmarkt bediend gaan worden. Het was echter als snel duidelijk dat de beperkte eigen productie niet voldoende was om aan de vraag vanuit de markt te voldoen. De familie Cielo begon daarop wijn op te kopen, welke zij dan verder bewerkten en bottelden.

Sinds Luca en Pierpaolo Cielo de leiding van het bedrijf hebben overgenomen is het bedrijf versterkt door het verenigen van de familietraditie en de ervaring van meer dan 2000 wijnproducenten van de Colli Berici. Daarnaast is de kwaliteit van de wijnen naar een steeds hoger niveau getild. Op dit moment is het bedrijf marktleider in Italië met een sterk groeiende afzet op buitenlandse markten.

€ 7,99 per fles
€ 43,74 per doos
(€ 7,29 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/cielo-prosecco-frizzante