Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! Doos (6) samenstellen
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen

Cielo Garganega Chardonnay

Vol zacht fris licht fruitig | Italiƫ | Veneto

Lekker bij: Lunch, Salades, Vis, Wijn voor elke dag / feestje

Cielo  e Terra Garganega Chardonnay heeft rijpe aroma’s van bloemen, perzik en meloen. Fris en smaakvol. deze zeer betaalbaren en heerlijke wijn is gecomponeerd uit de druivenvariëteiten Garganega (typische druif voor o.a. Soave) en Chardonnay. De Garganega zorgt voor de frisse ruggengraat en de Chardonnay voor het milde en mondvullende karakter.

Aantrekkelijke witte wijn voor ieder gewenst moment.

Cielo e Terra werd opgericht in 1908 door een groep wijnproducenten in Veneto met als doel hun krachten zowel op gebied van productie, verkoop en kennis te bundelen. Vandaag de dag hebben de aangesloten leden beschikking over meer dan 3000 hectare wijngaarden. Een enorme productie. Deze wijnbouw concentreert zich met name in de heuvels van Berici, die zorgen voor een goede ligging ten opzichte van de zon. Dit gebied heeft ook een reputatie hoog te houden op het gebied van Olijfolie, ham, kaas en truffels. Door het enorme aanbod aan druiven is Cielo in staat om de kwaliteit goed en stabiel te houden tegen vriendelijke prijzen. Ook de hypermoderne productie middelen van tegenwoordig dragen bij aan een stabiele kwaliteit. Een blend van twee vriendelijke druiven. De wereldberoemde Chardonnay in combinatie met de plaatselijke welbekende Garganego. De Chardonnay zorgt voor veel smaak, structuur en een zekere kruidigheid en de Garganego vult deze perfect aan met frisheid en fruit.

 

€ 5,79 per fles
€ 31,74 per doos
(€ 5,29 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen