Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Chemin des Géants Merlot

Specerijen rijp fruit vol zacht sappig | Frankrijk | Languedoc

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Kaas, Vegetarisch, Wit vlees

Chemin des Géants Merlot is een rijpe, sappige en soepele wijn met aroma's van pruimen, cassis, chocolade en een hint van specerijen. 

Serveer deze wijn bij taco's met pulled pork, gevogelte, witvlees, kazen, Parmigiana van aubergines, vegetarische burger van paddenstoelen en een cheese burger met blauwe kaas.

Chemin des Géants heeft zijn kwaliteit te danken aan de zorgvuldig geselecteerde wijngaarden en de deskundigheid op het gebied van wijnbouw en wijn maken. Uiteraard profiteren de wijngaarden van het gunstige klimaat voor wijnbouw: warme, droge zomers met voldoende regen en verkoeling vanuit de Montagne Noire.

Mediterraan klimaat met warme, droge zomers en voldoende regen en verkoeling vanuit de Montagne Noir. De druiven worden ontsteeld en voorzichtig gekneusd. De vergisting duurt drie weken waarbij de most regelmatig wordt overgepompt. De rijping onder invloed van Amerikaans eikenhout duurt vijf maanden.

€ 9,99 per fles
€ 57,00 per doos
(€ 9,50 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/chemin-des-geants-merlot