Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Château Roubine Rosé 'La Vie en Rosé'

Verfijnd exotisch fruit rond fris | Frankrijk | Provence

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Salades, Vis, Wit vlees

Château Roubine Rosé 'La Vie en Rose' heeft een mooie zalmrose kleur met grijstinten. De smaak is fris, verfijnd, licht kruidig en rond met tonen van anijs, venkel en Berlingots de Carpentras (snoepje). Mooie zuurgraad en lange verfrissende afdronk. .

Serveer deze wijn als heerlijk aperitief of bij een salade, wit vlees, gevogelte, mediterrane (vis)gerechten zoals dorade, brasem, bourride of bouillabaise.

Druivensoorten: Grenache 50%, Cinsault 40%, Syrah 10%. De pluk vindt 's nachts plaats. Schilinweking in de pers gevolgd door de fermentatie op lage temperatuur van enkele uren. Hierdoor houdt de wijn zijn frisse aroma's.

Slechts weinig mensen weten dat de Provence de bakermat is van de Franse wijn. De Grieken hebben er in de zesde eeuw voor Christus de eerste wijnstokken aangeplant. Ook de Franse adel was verknocht aan de Provence en haar wijnen.

Deze wijn is biologisch geproduceerd.

€ 17,99 per fles
€ 107,94 per doos
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/chateau-roubine-rose-la-vie-en-rose