Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Chateau Reverdi Listrac Medoc Cru Bourgeois

Specerijen rijp fruit vol mineralig eikenhout | Frankrijk | Haut-Medoc

Lekker bij: Haarwild (haas,ree), Kaas, Lichte vleesgerechten, Ossenhaas, Rood vlees

Chateau Reverdi Listrac Medoc Cru Bourgeois krijgt met 15 tot 18 maanden een vrij lange rijping op houten vaten. Deze rijping geeft de wijn kracht en karakter.De wijnen van Chateau Reverdi staan bekend om hun rondeur en souplesse, maar ook om hun vitaliteit en lange levensduur. In de neus chocolade, kruiden en houttonen als vanille. De smaak is heerlijk vol met rood fruit, wat mineraliteit, 'n vleugje specerijen en kruidige houttonen. De afdronk is lang en rond met rijpe tannine. Een prachtige, modern gemaakte Bordeauxwijn die nu perfect op dronk is.

Serveer deze wijn bij kaas, rood vlees, varkensvlees, wild en lamsbout met kruidige sauzen.

Listrac ligt tussen St.Julien en Margaux alleen dan wat meer naar het westen en dus wat verder van de Gironde. Chateau Reverdi is al sinds 1932 in bezit van de kwaliteitsaanduiding Cru Bourgeois en de wijngaarden beslaan een oppervlakte van 15 ha.Sinds 1953 is het Chateau in handen van de familie Thomas. De wijngaarden zijn beplant met de traditionele druivensoorten uit de Haut-Medoc streek nl. Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot en Petit Verdot. 50% van de wijn bestaat uit Cabernet Sauvignon en de rest van de assemblage komt van de drie andere aangeplante druivensoorten, afhankelijk van de kwaliteit van de oogst. 

€ 17,99 per fles
€ 98,94 per doos
(€ 16,49 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/chateau-reverdi-listrac-medoc-cru-bourgeois