Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Champagne Moët & Chandon Brut Imperial

Fris droog | Frankrijk | Champagne

Lekker bij: Aperitief, Gerookte zalm, Oesters, Schaal- en schelpdieren, Vis

Champagne Moët & Chandon Brut Imperial is de best verkochte Champagne ter wereld. Moët en Chandon weet ieder jaar de kwaliteit van deze Champagne te waarborgen, dit zegt iets over de kwaliteit van dit Champagnehuis. Ook de expert's zijn zeer te spreken over deze Champagne. Robert Parker zei hierover onder andere: De Moet en Chandon Brut Imperial is een recht door zee Champagne van formaat.

Druivensoorten: Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier

Moët & Chandon is één van de grootste en niet te vergeten bekendste Champagne huizen ter wereld. Moët & Chandon werd in 1743 opgericht en heeft circa 1500 hectare grond in bezit. Dom Perignon en Brut Imperial zijn twee van de bekendste labels van het champagnehuis. Moët & Chandon heeft een zeer goede reputatie opgebouwd vanwege de constante kwaliteit en de terugkerende stijl. De holding LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) is eigenaar van het champagnehuis.

€ 48,99 per stuk

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/champagne-moet-en-chandon-brut-imperial