Champagne Dom Perignon in luxe geschenkdoos (beperkt leverbaar) Tijdelijk niet in doos leverbaar, informeer naar de voorraad

Exotisch fruit complex krachtig fris intens mousserend | Frankrijk | Champagne

Lekker bij: Kreeft, Schaal- en schelpdieren, Sushi, Vis

€ 239,99 per stuk

Dom Perignon  is in de neus puur, stuivend en verfrissend. De eerste impressies zijn die van lentebloesem en wit fruit, maar vervolgens biedt het bouquet ook gedroogd fruit, vers hooi, toast, brioche en zoethout. Kortom, een brede waaier aan stimulerende aroma-indrukken. In de mond ontvouwt de rijkdom van de wijn zich onmiddellijk. Hij heeft structuur en is sappig, zelfs zacht. Vervolgens blijkt de smaak breed en diep met een mooie complexiteit. Het mondgevoel is levendig en tegelijk zijdezacht. De finale heeft een fijn bittertje met op de achtergrond ook een licht mineraal zilte toon.

De Dom Perignon Vintage is een exclusieve vintage champagne met een fruitige en elegante smaak. Deze mooie fles is verpakt in een stijlvolle luxe coffret. Een zeer feestelijk cadeau! Dom Perignon wordt met recht gezien als de koning onder de champagnes en is een absolute top champagne van Moet & Chandon. Dom Perignon wordt uitsluitend in uitzonderlijk goede wijnjaren geproduceerd.

Een Dom Pérignon Vintage is altijd uniek maar heeft altijd dezelfde herkenbare stijl. De stijl kenmerkt zich door zijn elegantie, verfijning, evenwicht en harmonie. De Chardonnay en pinot noir vullen elkaar perfect aan en zijn precies in evenwicht. Deze verfijnde compositie zorgen niet alleen balans en harmonie, maar ook voor spanning en dynamiek en dat maakt deze Dom Pérignon Vintage tot een echte klassieker.