Bodega El Porvenir De Cafayate Laborum Single Vineyard Torrontes Oak Fermented

Exotisch fruit vol complex rond zacht fris eikenhout wit | Argentinië | Cafayate

Lekker bij: Aperitief, Blauwe kazen, Gevogelte, Kreeft, Vis, Wit vlees

€ 14,99 per fles
€ 83,94 per doos
(€ 13,99 per fles)

Bodega El Porvenir De Cafayate Laborum Single Vineyard Torrontes Oak Fermented heeft een lichtgouden kleur met helder glinsterende reflecties. De geur is elegant en complex met aroma`s van rozen, peer, perzik, grapefruit, honing, noten, kandij en vanille. De smaak is fluwelig en zeer rond, met een heerlijke evenwichtige zuurgraad die de complexiteit nog eens onderstreept.

Serveer deze bijzonder mooie en heerlijke wijn als aperitief, bij visgerechten, kreeft, gevogelte, wit vlees en (blauwe) kazen.

Laborum, is de karakteristieke lijn van El Porvenir. Het is het resultaat van de zoektocht naar de echte expressie van Cafayate. Het is de weerspiegeling van het werk en zorg in de wijngaard en integratie op het wijngoed, die leiden tot deze druivenvariëteiten met een echte ambachtelijke focus, en bieden ons de bijzondere ervaring van wijnen die uitdrukking geven aan het karakter van hun oorsprong.

De Laborum wijnen zijn de beste wijnen afkomstig van het terroir van Cafayate en de lijn bestaat uit wijnen afkomstig van wijngaarden met een zeer lage opbrengst (6 ton/ha). Deze wijn heeft een rijping van 6 maanden gehad op nieuwe eikenhouten vaten.