Bodega El Porvenir De Cafayate Laborum Single Vineyard Torrontes

Verfijnd exotisch fruit fris intens wit | Argentinië | Cafayate

Lekker bij: Aperitief, Blauwe kazen, Salades, Vis

€ 11,99 € 10,99 per fles
€ 65,94 € 59,94 per doos
(€ 9,99 per fles)

Bodega El Porvenir De Cafayate Laborum Single Vineyard Torrontes is bleekgeel met helder groenachtig tonen. De geur is karaktervol en typisch voor de Torrontès druif; fruitig, fris, intens en elegant met aroma`s van rozen, peer, perzik, grapefruit, honing, noten, kandij en citrusfruit. De smaak is fris, jeugdig en intens met heerlijk exotisch rijp (citrus)fruit. Deze wijn heeft een goede structuur, is prachtig in balans en heeft een heerlijke frisse zuurgraad.

Serveer deze wijn als aperitief, bij visgerechten, (blauwe) kazen en salades.

Laborum, is de karakteristieke lijn van El Porvenir. Het is het resultaat van de zoektocht naar de echte expressie van Cafayate. Het is de weerspiegeling van het werk en zorg in de wijngaard en integratie op het wijngoed, die leiden tot deze druivenvariëteiten met een echte ambachtelijke focus, en bieden ons de bijzondere ervaring van wijnen die uitdrukking geven aan het karakter van hun oorsprong.

De Laborum wijnen zijn de beste wijnen afkomstig van het terroir van Cafayate en de lijn bestaat uit wijnen afkomstig van wijngaarden met een zeer lage opbrengst (6 ton/ha).