Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Benjamin de Beauregard Pomerol 2018

Verfijnd rijp fruit vol complex zacht | Frankrijk | Pomerol - Bordeaux

Lekker bij: Lamsvlees, Ossenhaas, Rood vlees

Benjamin de Beauregard Pomerol heeft een robijnrode kleur. De geur is complex met aroma's van kersentaart, tonen van paprika, karamel, gestoofde kersen en pruimen, humus en kruiden. In de mond is deze wijn vol van smaak met heerlijk rijp fruit. De afdronk wordt getypeerd door het fruit, met een kersenpitje in de finale. De wijn is mooi in balans.

Serveer deze wijn bij mooie vleessoorten met klassieke sauzen, zoals lamsbout en entrecôte.

Het Chateau Benjamin de Beauregardvan de grote kastelen van Pomerol, waaraan niks ontbreekt noch de omwallingen, noch de torens, zelfs niet een indrukwekkende trap. Daterend uit de 17° eeuw. Er werd een kopie van gebouwd voor de familie Guggenheim op Long Island in New York in de jaren ‘20. Over het algemeen gaat het hier over een zeer elegante en evenwichtige Pomerol. Domein van 17,5 hectare. De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken is 35 jaar oud. Benjamin de Beauregard is de tweede wijn. De ondergrond bevat kiezelstenen en klei. Een klein stuk van de wijngaard gericht op het zuid-oosten bevat ook wat zandgrond ter hoogte van het gekende plateau van Catusseau. De oogst wordt volledig manueel gedaan.

 

 

€ 37,99 per fles
€ 197,94 per doos
(€ 32,99 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/benjamin-de-beauregard-pomerol-2018