Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Baron Fuente Champagne Brut Grande Reserve Magnum

1.5 liter

Fris fruit delicaat complex | Frankrijk | Champagne

Lekker bij: Aperitief, Gerookte zalm, Kreeft, Schaal- en schelpdieren, Sushi, Vis

Baron Fuente Champagne Brut Grande Reserve is een elegante Champagne met een goede neus van appel, peer en perzik. De smaak is fruitig, mooi in balans en goed van structuur. Deze Champagnebevat een groot deel oudere Champagnes uit oogstjaren die zich zeer zeer positief onderscheiden van andere jaren.

Deze Champagne wordt gemaakt van 70% Pinot Meunier en 30% Chardonnay. Zeer belangrijk voor de druiven in het Champagne-gebied is de zeer kalk-rijke grond. Een subtiel samengaan van de traditionele druivensoorten leidt tot deze klassieke Champagne die ras en body vertoont. Voelt zich thuis bij elke gelegenheid.

Het Champagne-huis Baron Fuente werd in 1967 opgericht door Gabriel Baron en zijn vrouw Dolores Fuentes. In die tijd werd een start gemaakt met slechts een hectare wijngaarden. Heden ten dagen is Baron Fuente in het bezit van 50 ha wijngaarden. De wijngaarden bevinden zich in de gemeente Charly-sur-Marne en liggen op de beste percelen van dit gebied, namelijk tegen de hellingen uitkijkend over de rivier de Marne. De wijngaarden zijn beplant met de traditionele druivensoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay.

€ 59,99 per fles
€ 335,94 per doos
(€ 55,99 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/baron-fuente-champagne-brut-grande-reserve-magnum-15-liter