Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Barolo Cannubi - Marchesi di Barolo

Complex krachtig intens fruitig vanille eikenhout | Italiƫ | Piemonte

Lekker bij: Kaas, Rood vlees, Stoofvlees

Barolo Cannubi heeft een granaatrode kleur en intense aroma's van rozen, vanille, drop, kruiden en geroosterd tonen van rijping op hout. Deze bijzondere wijn heeft een volle en elegant fruitige smaak met geroosterde tonen van eikenhout. De wijn eindigt met een intense en lange afdronk. Barolo Cannubi kan zeer goed ouderen en kan zeker 25-30 jaar lang worden opgelegd.

Door zijn mooie structuur smaakt Barolo Cannubi heerlijk bij rood vlees en bij gestoofd vlees. Barolo Cannubi werd door Robert Parker gewaardeerd op 91 punten en door Wine Enthusiast op 95 punten.

Barolo Cannubi is een zeer hoge kwaliteitswijn uit Piëmonte in Italië. De wereldberoemde wijn Barolo is hét visitekaartje uit deze streek. De naam Cannubi komt van de gelijknamige heuvel in het Barolo wijngebied, waar de Nebbiolo druiven voor deze geweldige wijn groeien. De Barolo Cannubi wordt op de markt gebracht door het bekende wijnhuis Marchesi di Barolo. Vanwege zijn zeer hoge kwaliteit is deze specialiteit geclassificeerd als DOCG, de hoogste kwaliteitsklasse in Italië. Barolo Cannubi wordt traditioneel gemaakt met rijping op Franse eikenhouten vaten.

€ 76,95 per stuk

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/barolo-cannubi-marchesi-di-barolo