Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Adega Velha Cognac - 6 Years old

Complex zacht soepel fruitig eikenhout | Portugal

De druiven, geselecteerd op hun hoge zuurgraad en laag suikergehalte, zijn de oorsprong van een lichte en evenwichtige wijn. De wijn ondergaat vervolgens twee langzame en zorgvuldige distillaties in een Charentais-stokerij die afkomstig is uit de Cognac-streek van Frankrijk. Na het distillatieproces wordt de brandewijn gerijpt in Franse eikenhouten vaten uit de Limousin-regio, waarbij de uiteindelijke blend een gemiddelde leeftijd van 6 jaar heeft. 

Met een gouden kleur en een heldere uitstraling heeft Adega Velha Reserva een jeugdig en harmonieus boeket dat doet denken aan het aroma van gebrande tonen van koffie en gedroogd fruit, omgeven door een zacht gevoel van houtaroma's. De oorsprong van aromatische en verse druiven met een laag alcoholgehalte uit de gedefinieerde regio Vinho Verde geeft het de soepelheid, fluweelachtige en aromatische complexiteit die zo wordt gewaardeerd in een cognac.

€ 29,99 per stuk

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/adega-velha-cognac-6-years-old