Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! Doos (6) samenstellen
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak

Adega Velha Cognac - 13 Years old

Complex zacht soepel | Portugal

De druiven, geselecteerd op hun hoge zuurgraad en laag suikergehalte, zijn de oorsprong van een lichte en evenwichtige wijn. De wijn ondergaat vervolgens twee langzame en zorgvuldige distillaties in een Charentais-stokerij die afkomstig is uit de Cognac-streek van Frankrijk. Na distillatie rijpt de brandewijn in Franse eikenhouten vaten uit de Limousin-regio, waarbij de uiteindelijke blend een gemiddelde leeftijd van 12 jaar heeft. Na 12 jaar rijpt een jaar in gebruikte Port vaten  aten van Porthuis Quinta Vale Dona Maria

Amberkleurig en intens gekleurd, het heeft een zeer rijk en complex aroma dat de aroma's van bessen en noten benadrukt, omgeven door een delicaat aromagevoel en een nobele houtafdronk. Met een dichte en fluweelachtige textuur, drukt het een grote aromatische rijkdom uit in een intense en aanhoudende afdronk.

€ 57,99 per stuk

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/adega-velha-cognac-13-years-old