Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Poggio Le Volpi

Italië

De ultieme Italiaanse wijndroom

Mario Mergè startte in de jaren ’20 van de vorige eeuw met de productie van wijn en olijfolie. Hij deelde al zijn ervaring met zijn zoon Arando, die vervolgens zijn kennis weer overbracht op zijn zoon Felice. Felice is op dit moment wijnmaker van de derde generatie in de Mergè familie. Om zijn ultieme ‘wijndroom’ te bereiken, richtte Felice in de jaren ’90 het Italiaanse wijnhuis Poggio Le Volpi op. De filosofie van het wijnhuis is het maken van wijnen die de rijkdom van de bodem en de kennis over de wijnstokken benadrukken. Daarom mogen alleen de zorgvuldig geselecteerde en allerbeste wijngaarden de naam Poggio Le Volpi dragen. Poggio Le Volpi maakt al jaren toonaangevende wijnen in Lazio. Het wijnhuis is gevestigd in Monteporzio Cato, iets ten zuiden van Rome en heeft prachtige moderne kelders. De wijngaarden van Poggio Le Volpi  beslaan 30 hectare.

Regelmatig vallen wijnen van dit wijnhuis in de prijzen. Zo hoort de Baccarossa tot de beste wijnen van Italië en is de Baccarossa Rosso uitgeroepen tot de beste rode wijn ooit gemaakt in de wijnregio Lazio.

Website

topwijn
Poggio le Volpi Baccarossa Lazio Rosso
€ 24,99 per fles € 24,99 per fles
Poggio Le Volpi Donnaluce
€ 19,99 per fles € 19,99 per fles
Poggio Le Volpi Roma Bianco
€ 14,99 per fles € 14,99 per fles
topwijn
Poggio le Volpi Tator Primitivo
€ 18,99 per fles € 18,99 per fles

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

http://www.wijngemak.nl/wijnhuis/poggio-le-volpi-italie