BIO Fasoli Gino Pieve Vecchia
Rijp fruit geconcentreerd vol complex | Italiƫ | Veneto
BIO Fasoli Gino Pieve Vecchia is een zeer bijzondere wijn en indrukwekkende wijn, zeer geconcentreerd met tonen van geroosterde amandelen, rijp wit fruit als peer, vanille en honing. Serveer op 10-12°C voor de optimale smaakervaring.
Serveer deze bijzondere wijn bij zeevruchten, risotto met asperges met een krokant plakje prosciutto, gevogelte, wit vlees en visgerechten. Een veelzijdige keuze voor culinaire avonturen.
De druiven voor de Pieve Vecchia worden in 3 stadia geoogst: net rijp, vol rijp en overrijp. Frisheid, extra aroma en concentratie worden hierdoor bereikt voor een zeker complex te noemen wijn.
Fasoli Gino Pieve Vecchia is gemaakt van 100% Garganega druiven. De fermentatie begint in roestvrijstalen tanks en gaat vervolgens verder in tonneaux, waar de wijn 12-15 maanden op de fijne droesem rust. Na botteling rijpt de wijn nog 6 maanden verder om zijn volledige potentieel te bereiken.
Serveer deze bijzondere wijn bij zeevruchten, risotto met asperges met een krokant plakje prosciutto, gevogelte, wit vlees en visgerechten. Een veelzijdige keuze voor culinaire avonturen.
De druiven voor de Pieve Vecchia worden in 3 stadia geoogst: net rijp, vol rijp en overrijp. Frisheid, extra aroma en concentratie worden hierdoor bereikt voor een zeker complex te noemen wijn.
Fasoli Gino Pieve Vecchia is gemaakt van 100% Garganega druiven. De fermentatie begint in roestvrijstalen tanks en gaat vervolgens verder in tonneaux, waar de wijn 12-15 maanden op de fijne droesem rust. Na botteling rijpt de wijn nog 6 maanden verder om zijn volledige potentieel te bereiken.

Winkelwagen






