Villa Doral Prosecco Veneto

Zacht fris soepel fruitig mousserend | Italië | Veneto

Lekker bij: Aperitief, Lunch, Salades, Wijn voor elke dag / feestje

€ 9,99 per fles
€ 53,94 per doos
(€ 8,99 per fles)

Villa Doral Prosecco is licht geel met een groene nuance. De geur is rijk, fris en licht bloemig met een vleugje amandelen. De smaak is milddroog, soepel en verfrissend met fruit als peer. De bubbels zijn zeer fijn.

Serveer deze prosecco als aperitief of bij hors d’oeuvres en tussengerechten of gegrilde en gebakken vis of bij de brunch.

Deze wijn is geproduceerd door biologische teelt. Het wijnhuis Vino Tonon is gevestigd in Vittorio Veneto en sinds1997 werkt men hier op 6 hectare biologisch. Zij maken onder de naam Villa Doral een biologische Prosecco en deze (h)eerlijke rosé frizzante gemaakt van de van de Raboso druif.

De kelders van Vini Tonon liggen in Vittorio Veneto, een klein plaatsje tussen Conegliano en Valdobbiadene. Loris Tonon is een gedreven biologische wijnboer. Volgens hem levert de diversiteit in de natuur van zijn wijngaarden gezondere druiven van hogere kwaliteit op en dus beter kwaliteit wijnen en gezonde klanten. Hij combineert hoge technologie met passie en respect voor traditie. Villa Doral Prosecco Veneto komt van biologische geteelde druiven uit dat deel van de Veneto dat kwalitatief betere Prosecco's voortbrengt: in dit geval een Vino Frizzante wat inhoudt dat de druk minder dan 3 atmosfeer is. Deze prosecco zit in een handige hersluitbare beugelfles zodat de mousse goed in tact blijft!