Que Guapo White Blend (nu tijdelijk voor de helft van de prijs!)

Wit | Argentinië | Mendoza

€ 8,99 € 4,50 per fles
€ 47,94 € 27,00 per doos

Que Guapo White is een wijn met veel smaak en geur. Je ruikt tropisch fruit en nuances van geroosterd brood. Elke druif voegt iets toe aan deze wijn: De Viognier uit Mendoza heeft aroma's van papaja, ananas en guave. De torrontes, een Argentijnse druif, voegt daar het sappige en rijke van muskaatdruif aan toe. De Chardonnay, van nature een veel neutraler druivenras, zorgt voor frisheid en balans in deze wijn. De afdronk is vrij vol met frisse citrustonen

Serveer deze wijn als aperitief en bij lichte gerechten uit de Thaise en Vietnamese keuken en bij gebakken vis en kip. 

Dat Viña Las Perdices in Agrelo een gerenommeerde plaats inneemt in Lujan de Cuyo is inmiddels bekend. De family Muños omschrijft hun kracht in een simpele zin: ‘We live in a kingdom composed of vines, family and work.” 

Druivensoorten: Chardonnay (50%), Viognier (35%), en Torrontes (15%).

De etikettenplakkers van Bodegas Las Perdices hebben niet goed opgelet en een fles of 300 voorzien van een verkeerd label aan de voorkant. Deze geeft aan dat het een Pinot Grigio is, maar dat klopt dus niet. 

De importeur wil snel van deze wijn af en wij helpen hem daar graag bij! Profiteer ervan en koop deze heerlijke wijn zolang als deze beschikbaar is met het verkeerde voorlabel voor de helft van de prijs!