Pasas November Harvest Monastrell

Rijp fruit rond zacht soepel sappig eikenhout rood | Spanje | Jumilla

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Kaas, Lichte vleesgerechten, Tapas

€ 8,75 per fles
€ 47,70 per doos
(€ 7,95 per fles)
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Pasas November Harvest Monastrell is diepdonkerrood robijn met een hint paars van kleur. Een intens fruitige neus met zwarte bes, kers en braam, kruidige tonen en wat gebrand eiken. In de mond rijk en sappig, geconcentreerd en zwoel met superzachte tannines.

Serveer deze wijn als aperitief en bij kaas, gevogelte, lichte vleesgerechten en tapas.

Wijnmakers David Tofterup en Daniel Gimenez staan aan de basis van deze bijzondere Jumilla wijn, de Pasas November Harvest. De Monastrell druiven voor de Pasas baden hier tot en met November heerlijk in de zon en krijgen hierdoor het uiterlijk van krenten; “pasas”. Handgeplukt worden de Monastrell druiven, ontsteeld, gekneusd en vergist op RVS op 24-26ºC.gedurende 12 tot 15 dagen. 15% van de uiteindelijke wijn krijgt een opvoeding gedurende 6 maanden in Franse en Amerikaanse eiken vaten.