Kendall-Jackson Chardonnay en Zinfandel in geschenkkist met logo

Amerika | Californië

€ 39,95 per stuk

Deze geschenkist bevat 2 verschillende wijnen van de Kendall-Jackson, hierbij meer info over de wijnen:

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Zinfandel is een rustieke wijn met aroma’s van pruim, aardbeien en braambes. De wijn heeft stevige tannines met accenten van ceder en kruiden, die de wijn naar een prachtige afdronk brengen, die lang aanhoudt.

Deze Zinfandel smaakt heerlijk bij rood vlees, wildgerechten en stevige kaassoorten.

Hij is samengesteld uit 97% Zinfandel druiven, die voor een klein deel worden aangevuld met Pinot Meunier, Petite Syrah en Syrah. De wijn wordt modern gevinifieerd, met zes maanden houtlagering op Frans en Amerikaanse eiken.

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay is een volle en rijke, maar tegelijkertijd, een knapperige, frisse elegante witte wijn met aroma's van tropisch fruit, als mango en ananas gecombineerd met aroma's van perzik, appel en peer. De wijn heeft een mooie balans met wat vanille en licht geroosterde kenmerken in de afdronk. De wijn wordt modern gevinifieerd, waarbij een deel van de druiven wordt gegist in Franse eikenhouten vaten.

De Kendall-Jackson Chardonnay smaakt heerlijk als een luxe aperitiefwijn, maar ook uitstekend bij rijke visgerechten, wit vlees en romige kazen.