Graham's Crusted Port

Vol rijk zoet fruitig | Portugal | Douro

Lekker bij: Aperitief, Blauwe kazen, Chocolade, Desserts, Noten, Romige kazen

€ 24,95 per fles
€ 149,70 per doos

Grahams Crusted Port is tegenwoordig een zeldzaamheid. De jonge port wordt al vroeg gebotteld en kan vervolgens op fles depot vormen. Vandaar dat men spreekt van "Crusted Port". Door rijping op fles wordt deze port nóg mooier! Intens en compact. Nog altijd jeugdig en tomeloos. Een goed gesprek, eventueel een mooie sigaar, wat wil je nog meer…

Graham's Crusted Port bezit een nog jeugdige, robijnrode, intense kleur en een gloedvol bouquet van zwarte bessen, zoethout, drop en nog veel meer. Verrukkelijk complex. In de mond pittig, vlezig, met een stevige kern van tannines en bomvol krachtig fruit. Heel dik, zeer lange en fijne afdronk. Een wijn waar je van gaat filosoferen.

Heerlijk bij chocolade(taart) en rijpe kazen en nog veel meer!

Van het huis Graham’s kan zonder overdrijven worden beweerd, dat ze tot de allerbeste portmakers behoren. Port gemaakt van de beste druiven, rijpen op authentieke eikenhouten vaten en worden met zorg begeleid door ervaren en gedreven specialisten. W&J Graham’s blinkt uit in het maken van de mooiste Vintage port en oude gerijpte Tawny port, maar zij leggen er ook eer in om van hun port voor alledag een topproduct te maken. Proef en ervaar het verschil.

Dit artikel komt van wijnhuis Graham's Port - Portugal