Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Rooiberg Winery

Zuid Afrika    

Baie goeie wijn uit Zuid-Afrika!

Het wijnbedrijf van Goeie Tye ligt in het wijnbouwgebied Robertson, hoog in de bergen in het binnenland. De dagen zijn er warm, de nachten koel: prima omstandigheden om mooie wijnen te laten ontstaan. Het district Robertson is een relatief onbekend wijngebied en is gelegen in het binnenland van de Kaap, ten noord oosten van Stellenbosch.

De coöperatie Rooiberg, een samenwerkingsverband van 35 wijnboeren, maakte oorspronkelijk vooral rode wijnen. Een flink deel ervan werd met name gebruikt voor distillatie, maar de sterk verbeterde technieken maakten opzienbarende kwaliteitsverbeteringen mogelijk. Daarom worden nu zowel verrukkelijke rode, als frisse en fruitige witte en roséwijnen geproduceerd tegen een opmerkelijk gunstige prijs.

Goeie Tye is een originele Zuid-Afrikaanse naam, die afstamt van een bestaand historisch wijnlandgoed in de Robertson Vallei. De basis range, bestaande uit de Goeie Tye Selected Red, Rosé en Goeie Tye Chenin Blanc, zijn bekend en geliefd vanwege de bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. En voor een extra feestelijk moment, biedt Goeie Tye Vonkelwijn een geweldige mousserende wijn voor een 'baie goeie' prijs!

Goeie Tye wijnen hebben het 'Integrity and sustainability certified' zegel op de capsule. Deze wijnen zijn goedgekeurd door de Wine and Spirit Board in Zuid-Afrika en voldoen aan een aantal strikte regels en duurzame principes. Het wijnhuis voldoet aan alle criteria die door Integrated Production of Wine (IPW) zijn opgesteld. Elke drie jaar worden de wijnhuizen opnieuw gecontroleerd en wordt bekeken of zij deze kwalificatie nog steeds verdienen.
                 
Website                          

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

http://www.wijngemak.nl/wijnhuis/rooiberg-winery-zuid-afrika